Arbeidsrecht & juridisch advies

Als ondernemer wordt u geacht op de hoogte te zijn van de laatste wetgeving. Nog belangrijker, u wordt geacht om alle veranderingen correct toe te passen.

Helaas is het arbeidrecht niet alleen complex, daarnaast wordt het met grote regelmaat aangepast. Dit heeft als gevolg dat contracten moeten worden bijgewerkt om toekomstige twistpunten te beperken of uit te sluiten. Het Loongebouw biedt arbeidsrechtelijke ondersteuning om er voor te zorgen dat zaken op orde zijn indien een conflict dreigt te onstaan.

Kennis maken? Onze werkwijze

 Actuele kennis

Onze arbeidsjuridisch medewerker schoolt voortdurend bij om de laatste actuele veranderingen te kunnen implementeren en u te kunnen adviseren. Is er sprake van een conflictsituatie dan kan hij u daarbij ook bijstaan.

  • Proactief inspelen op informatie en veranderingen.
  • Reactief aanpassen van mogelijke contracten etc.

Arbeidsjuridisch advies

Bij juridisch advies is het niet verplicht om een advocaat in te schakelen. In de praktijk zal onze arbeidsjuridisch medewerker  eerder geneigd zijn te kiezen voor een praktische oplossing dan voor een puur juridische. Indien het conflict juridische ondersteuning behoeft, dan kunnen wij dit voor u organiseren. Op deze manier behoudt u één aanspreekpunt voor de ondersteuning binnen een netwerk aan specialisten.

Kennis maken? Onze werkwijze

Hoe zijn we te vinden

De Noord 1
6001 DA Weert
T. 0495 -729251

Kantooruren

Maandag tot en met vrijdag
van 8.30 - 17.00 uur

© Copyright 2018 Het Loongebouw
Alle rechten voorbehouden