Middelgrote en grote werkgevers

Huidige tijden vragen om tijdsbesparing en overzicht wanneer u dat nodig heeft. Zelfs voor de doorgewinterde ondernemer is de HR- en loonadministratie een tijdrovende en een ingewikkelde zaak.

U heeft bijna een dagtaak aan de verwerking van verlofregistratie, reis- en onkostenvergoedingen, re-integratie-inspanningen bij een zieke werknemer, salarisadministratie, cao-verplichtingen, opstellen van arbeidscontracten en andere administratieve beslommeringen. De salarisadministratiespecialisten van Het Loongebouw kunnen dit op efficiënte en kwalitatieve wijze voor uw bedrijf uitvoeren. Daarnaast zijn zij altijd op de hoogte van wijzigingen binnen cao's en wet- en regelgeving. Een samenwerking waar u op kunt bouwen en waarmee uw bedrijfsvoering kan groeien.

Kennis maken? Onze werkwijze

Volledige salarisadministratie

De mate van ondersteuning door Het Loongebouw wordt altijd in overleg bepaald. De meest voorkomende dienstverlening is de volledige salarisverwerking. Op deze manier heeft u geen omkijken meer naar loonmutaties, loonaangiftes, loonstroken en pensioenaangiftes.

Alles online

Voor ieder bedrijf is inzicht in de loonkosten essentieel. Doordat de volledige loonadministratie online is heeft u hier zelf altijd en overal inzicht in. U kunt op ieder moment kijken hoe het er met uw salarisadministratie voor staat en u bent altijd up-to-date met de wijzigingen binnen de cao’s en het arbeidsrecht. Door samenwerking worden personeelsgegevens efficiënt en overzichtelijk beheerd.

Dagelijks Inzicht

Naast de kosten zijn er ook veel praktische aspecten van personeeladministratie die dagelijks van belang zijn. Dagelijks inzicht in verzuim, verlof, reserveringen, facturen, urenregistratie, medewerkers etc. geeft het management de benodigde informatie voor keuzes.

Meer mogelijkheden

Uiteraard kunt u er voor kiezen om de gehele HR- en salarisadministratie aan ons uit te besteden. Anderzijds is het ook mogelijk om een deel zelf te doen met de efficiënte ondersteuning van onze salarisexperts. Na een persoonlijk gesprek en kennismaking met uw bedrijf kunnen wij met het beste voorstel komen.

Kennis maken? Onze werkwijze

Hoe zijn we te vinden

De Noord 1
6001 DA Weert
T. 0495 -729251

Kantooruren

Maandag tot en met vrijdag
van 8.30 - 17.00 uur

© Copyright 2018 Het Loongebouw
Alle rechten voorbehouden