Werkwijze

De start van iedere samenwerking omvat altijd een persoonlijke kennismaking en een inventarisatie van de wensen. Is er een bestaande loonadministratie? Moet er een nieuwe opgezet worden? Of is er een onderdeel waarbij HRM graag ondersteuning wil? De mogelijkheden worden doorgenomen en op een rij gezet.

Na de kennismaking worden de verwachtingen en de uit te voeren werkzaamheden doorgenomen. Het uitvoeren van een loonadministratie begint altijd met het juist inrichten en invoeren in de loonadministratie software. Dit is een eenmalige activiteit. Hierna worden periodiek de uren verwerkt en verloond.

Kennis maken?

Inrichten loonadministratie

Het inrichten van een loonadministratie is sterk gebonden aan het type en de grootte van het bedrijf. Het Loongebouw kan dit proces begeleiden of uitvoeren. Indien alle gegevens beschikbaar zijn kan dit binnen een paar dagen zijn uitgevoerd.

  • Controle van bedrijfsgegevens, zoals loonheffingsnummer, BTW, KvK.
  • Eenmalig medewerkers toevoegen aan de salarisadministratie software.
  • Toetsing op basis van cao, indien van toepassing.
  • Toetsing van arbeidscontracten op wet- en regelgeving.
  • Aanmaken van arbeidscontracten, indien van toepassing

Urenregistratie & verloning

Wanneer de loonadministratie is ingericht vindt er alleen nog de periodieke verloning plaats. Hiervoor kan de opdrachtgever of werknemer zelf de urenregistratie invoeren. Dit kan voor verschillende betaalperiodes zodat kan worden voldaan aan de wensen van uw organisatie.

Kennis maken?

Hoe zijn we te vinden

De Noord 1
6001 DA Weert
T. 0495 -729251

Kantooruren

Maandag tot en met vrijdag
van 8.30 - 17.00 uur

© Copyright 2018 Het Loongebouw
Alle rechten voorbehouden