HRM advies & ondersteuning

We kunnen er helaas niet omheen: er is sprake van een krappe arbeidsmarkt en veel veranderingen. Toch wilt u uw organisatie optimaal laten presteren en speelt uw personeel daar een belangrijke rol in.

Niet alleen de omgeving, maar ook de medewerkers veranderen. De jongere generatie medewerkers heeft heel andere wensen en verwachtingen dan de oudere generatie. Effectief bezig zijn met interne en externe veranderingen vergen veel tijd en deskundigheid. Het Loongebouw heeft de expertise en uiteraard de tijd om hierbij te assisteren.

Kennis maken? Competentieboek

Juiste Competenties & Kloppende dossiervorming

Het is niet altijd bekend dat personeelsdossiers aan bepaalde wet- en regelgeving zijn gebonden. Verschillende instanties kunnen inzage vragen en indien er tekortkomingen worden geconstateerd kan dat invloed hebben op vergoedingen van verzekeringen en kan dat wellicht zelfs tot boetes leiden.

Het Loongebouw kan helpen met het opzetten van de juiste dossiervorming maar ook met het koppelen van de juiste competenties aan vacatures. Zo kan er gerichter gezocht worden op een toch al zeer gespannen arbeidsmarkt. 

  • Competentieprofiel voor vacatures.
  • Opleidingstrajecten.
  • Voorzieningen voor beoordelingsgesprekken.
  • Voorwaarden scheppen voor personeelsdossiervorming.
  • Perfecte dossiervorming voor mogelijke inzage door instanties.
  • De juiste instrumenten voor uitvoering.

Competentieboek

Niet alle beloningen staan vast in een cao of regelgeving. Hoe wordt beloning gemeten en hoe worden prestaties vastgelegd? Dit zijn een aantal onderdelen van het Competentieboek. Het is het instrument om te kunnen toetsen, maar ook om te signaleren en het is daardoor een onmisbaar onderdeel binnen HRM. Het Loongebouw kan het helpen opzetten en implementeren.

 

Kennis maken? Competentieboek

Hoe zijn we te vinden

De Noord 1
6001 DA Weert
T. 0495 -729251

Kantooruren

Maandag tot en met vrijdag
van 8.30 - 17.00 uur

© Copyright 2018 Het Loongebouw
Alle rechten voorbehouden